Over Gumtree
Gumtree Creatieve Communicatie is een reclame- en ontwerpbureau dat ‘het idee’ hoog in het vaandel heeft staan en dat combineert met helder en fris grafisch ontwerp.
reclame- en ontwerpbureau, grafisch ontwerp, creatieven, projectmanagement, arbeidsmarktcommunicatie, Ruimtelijk Ontwerp, Strategie En Positionering, Webdesign, Productie En Projectmanagement
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Gumtree Creatieve Communicatie

Ik ben Jan Willem Huurneman, eigenaar van Gumtree Creatieve Communicatie. Een reclame- en ontwerpbureau dat ‘het idee’ hoog in het vaandel heeft staan en dat combineert met helder en fris grafisch ontwerp. Wij vinden het belangrijk direct met opdrachtgevers om tafel te zitten. Door samen in gesprek te zijn kom je sneller tot de kern van de vraag. Belangrijke en onderscheidende informatie zit vaak in kleine dingen. Precies die punten waarin jouw bedrijf of merk het anders doet. Op zijn eigen unieke manier.

 

Werkwijze

We zijn een laagdrempelig bureau met een informele manier van werken. Dat is hoe we zelf zijn en waar we ons prettig bij voelen. We werken intensief samen met een waardevol en uitgebreid netwerk van creatieven en leveranciers op allerlei gebieden. Copywriters, fotografen, 3D designers, online ontwikkelaars etc. Je hebt bij ons altijd één vast aanspreekpunt en dus korte lijnen. Projectmanagement nemen we je graag uit handen.

 

Ervaring

In de loop der jaren hebben we voor opdrachtgevers als ProRail, NS, Rijkswaterstaat, Noord/Zuidlijn en de Zuidas specifieke ervaring en kennis opgedaan in Infra en Railinfra sector. Daarnaast hebben we bijzondere ervaring in Arbeidsmarktcommunicatie. Maar ook in de foodsector, diensten en ICT staan we ons mannetje. Een goed idee is immers universeel!

Reclame en conceptontwikkeling

Het begint met een goed idee. Onderscheidende ideeën blijven plakken en doen wat voor je merk of product. Of het een give-away is, een advertentie of corporate campagne ze kunnen allemaal niet zonder goed basis-idee. Dat is bij ons altijd het vertrekpunt.

Identiteit en grafisch ontwerp

Een sterke identiteit wordt onder andere gecreëerd door krachtige, herkenbare en onderscheidende vormgeving. Een vorm die bij je past. Die weerspiegeld wie of wat je bent en wilt zijn. Van naam-ontwikkeling en logo naar een complete identiteit.

Ruimtelijk ontwerp

We hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van (interactieve) ruimtelijke objecten, experience centers en tentoonstellingen. We beschikken daarin over een hoogwaardig netwerk en weten onze opdrachtgevers keer op keer positief te verrassen.

Strategie en positionering

Welke plek neem je in in het speelveld van concurrentie en aanbod? Wat past bij je cultuur en identiteit. Wie ben je eigenlijk en hoe word je gezien? Is dat ook het gewenste beeld? We helpen je, middels positionerings-sessies  bij het bepalen van de fundamenten van je organisatie.

Webdesign

Of je nou zelfstandig professional of multinational bent, je online aanwezigheid en presentatie is van groot belang. En dat is allang niet meer alleen vanachter de pc. Mobiel gebruik neemt nog steeds toe. Samen met een van onze online partners verzorgen we je online identiteit.

Productie en projectmanagement

Ontzorgen. Dat is wat we graag voor onze klanten doen. We verzorgen het gehele traject. Maar we doen het wel sámen. Wij voelen ons erg betrokken bij onze klanten en de projecten die we doen en dat verwachten we ook terug. Dat is voorwaarde voor een goed resultaat.