Amstelveenlijn identiteit
Gumtree Creatieve Communicatie is een reclame- en ontwerpbureau dat ‘het idee’ hoog in het vaandel heeft staan en dat combineert met helder en fris grafisch ontwerp.
Gumtree Creatieve Communicatie, conceptontwikkeling, grafische vormgeving, website, positionering, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie, reclame
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Amstelveenlijn identiteit

De Amstelveenlijn is een belangrijke verbindende schakel tussen Amsterdam Zuid en Amstelveen. De huidige lijn voldoet niet meer. Het materieel is oud en aan vervanging toe en hij rijdt niet vaak genoeg. Daarom wordt de Amstelveenlijn vernieuwd.

Gumtree ontwierp een nieuwe identiteit voor de Amstelveenlijn. Een frisse en kleurrijke identiteit. Het polygone lijnenspel symboliseert ‘openbaar vervoer’ in al zijn verschijningsvormen en de manier waarop deze met elkaar verbonden zijn. De kruisingen zijn verbindingen en overstappunten.

De beeldtaal is realistisch en gericht op de omgeving. We zien veel reizigers aan het woord komen maar ook ondernemers en omwonenden krijgen een belangrijke plek.

In samenwerking met

Joera Mulders

Category

Concept, Grafisch ontwerp